HAPPY & HEALTHY CLEANSE TIME!

Ik heb ernstig behoefte aan een reiniging ofwel een detox. Zie het als een herstart voor mijn lichaam dat de gifstoffen moet verwijderen. Toxines zoals suiker, gluten en koolhydraten… alle dingen die mijn lichaam pijn doen lijden, naast stress.

Doe jij met me mee???

De komende dagen begin ik met de voorbereidingen, waarna ik met de 5 daagse cleanse start op maandag 10 september.

 Wil JIJ mee doen? 
Leren hoe jij dit ook kan doen, en wat het nou precies is dat ik doe tijdens een reiniging / detox?

Maar waarom een detox, vraag jij je af?

Herinner je je al die troep die je in je lichaam hebt gestopt? Al het eten en die drankjes die je fysieke lichaam niet dienen? De geraffineerde suikers, koolhydraten, gluten, koffie, alcohol. 

En als je ook maar enigszins bent zoals ik, vind je deze dingen vast heerlijk. Oh, de ijsjes, de pizza’ s, snoep en al het brood met speciale kaasjes. Jammie! En het tot een minimum houden, is gewoon niet iets wat we doen. Toch?!

Maar op een gegeven moment moet het naar buiten komen. Moet het uit je lichaam. Of anders stapelt het zich op, en leidt het tot ongewenste symptomen.

Ken je dat vieze opgeblazen gevoel? De krampen in je buik? Of zelfs je niet zo goed uitziendende huid met wat oneffenheden?

Yup, dat is het. Dat is het helemaal. Want wat wij eten en drinken speelt een enorme rol inhoe ons lichaam zich gedraagt. En zelfs hoe je huid er dus ook uit ziet!

En voor mij?

Voor mij gaat het zelfs nog een stapjeverder. Deze voedselwaren zijn voor ijn lichaam triggers voor pijn. Immense fibromyalgie pijn. Zo erg zelfs dat ik de laatste dagen ‘s avonds de trap niet meer op kan lopen van de pijn, en gedragen moet worden. Omdat ik dus zoveel pijn heb.

Het effect van suiker en gluten op vormen van reuma wordt nu al een aantal jaren wetenschappelijk bestudeerd. En degenen met vormen van reuma, die weten hoe ze hun inname van dat alles onder controle hebben? Wij leven een gelukkig en gezond leven, zelfs met een chronische ziekte als fibromyalgie. 

Ik ben vrij van pijn zolang ik let op wat ik eet. Zo werkt het nu eenmaal. Omdat ik m’n lichaam alleen de juiste voedselwaren geef die deze enorme pijntriggers niet veroorzaken.

Oké, de laatste tijd heb ik er totaal niet meer aan gedacht. At ik wat ik wilde eten, wanneer ik wilde en hoe vaak ik wilde. Het was GE-WEL-DIG! Precies wat ik wilde tijdens de zomervakantie. Ik voelde me vrij. Eindelijk weer vrij. Jaaa!!!

Tot de fibro me een klap in mijn gezicht gaf om weer eens “hi” te zeggen… 

Hoog tijd om terug te gaan naar wat het beste werkt voor mijn lichaam. Gezond eten, schoon eten. Ontgiften wat niet langer mijn lichaam dient.

Hoe ik dit doe? Met een 5-daagse detox. Een slow juice detox of reiniging. 

 5 dagen lang slow juices drinken voor ontbijt, snack en lunch. (als een slow juicer niet beschikbaar is waar ik ben, dan maak ik er gewoon een groene smoothie van.)

 5 dagen gezond eten voor het diner.

 5 dagen lang heel veel thee en water drinken.

En het werkt. Het werkt altijd.

En het super coole is? Het werkt ook voor zoveel andere dingen. Hier is wat een detox nog meer doet:

 beter uitziende huid
 beter zicht
 meer energie
 gelukkiger voelen
 gezonder voelen
 Trots op jezelf zijn
 Oh…En gewicht verlies!
 Minder vocht vasthouden
 weg met opgeblazen gevoel
 weg met buikpijn
 betere verbinding met je hogere zelf
 en je voelt je veel meer in tune met je lichaam!

Een reiniging of een detox is gewoon zo’ n geweldige manier om je lichaam een restart te geven. Een reboot die we allemaal af en toe kunnen gebruiken. Omdat het gewoon zo freaking goed is!!! 

Maar…

Er zijn een aantal belangrijke dingen die je moet weten voordat je een detox begint. Wat er kan gebeuren, hoe je je moet voorbereiden (ja, je moet je lichaam er voor voorbereiden! ), en wat je eigenlijk kunt drinken of eten terwijl je dit doet.

Ik ben nu al vele jaren mijn eigen proefpersoon, dus ik weet wat er gedaan moet worden. Ik heb dit alles tot in de puntjes bestudeerd, en ook de dure sapkuren gedaan. En nu kun JIJ mijn kennis gebruiken.

 HELEMAAL GRATIS!!!

Waarom gratis?

Omdat ik vind dat de wereld een vreemde plek is waarin geraffineerde suikers en andere slechte levensmiddelen / drankjes een standaard onderdeel van ons dieet is geworden. Wij, als mensen, lijken werkelijk alle kennis te hebben verloren van wat ons lichaam echt nodig heeft. Het loopt de spuigaten uit, maar iedere dag weer geven we onszelf meer en meer troep te eten. En er is niemand die ons of onze kinderen leert dat dit niet normaal is.

Maar het is allemaal zo ontzettend logisch! En het werkt. Zelfs je darmen weten dat dit werkt. Als je het troep voedt, helpen je darmen met het aanmaken van hormonen aan waardoor jij je minder gelukkig voelt. Wetenschappelijk bewezen! Dus eet je het juiste voedsel, dan helpen je darmen dus weer om hormonen te produceren waardoor je je beter voelt. Klinkt logisch, toch?!

Dus…

 Doe JIJ mee met de HAPPY & HEALTHY CLEANSE TIME?

Ik doe de cleanse SAMEN met jou, wat betekent dat je mijn volledige steun hebt tijdens het proces. En ja, natuurlijk krijg je ook alle voorbereidingsinfo, zodat we maandag 10 september samen kunnen beginnen.

Interesse? Ja toch?! Download dan hier snel JOUW gids om te starten met de Happy & healthy5 day cleanse.

Download hier de gids Ultieme groene recepten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.